perjantai 1. lokakuuta 2010

Ilveksen rokkimenut on hyvä kirja

Kuten yleisesti tiedetään, tietyt bloggaajat saavat aiheeseensa liittyviä tuotteita ilmaiseksi. Eri alojen markkinointivelmut ovat huomanneet suosittujen blogien mainosarvon ja pyrkivät saamaan tuotteilleen näkyvyytä. Oikeaa rahaakin väitetään bloggaajille maksetun.

Kun perustimme Makustelijat-blogin, ajattelimme kirjoittaa sen etusivulle, että tämä blogi ei ole ostettavissa. Emme kirjoita rahasta, eikä meitä osteta jänskillä tuotteilla. Juuri perustetun blogin etusivuteksiksi integriteettijulistus tuntui ylimieliseltä: luulevatko nämä keski-ikäiset skribentit, että heidän tekemisellään on jotain arvoa, kuvittelimme koko internetin virnuilevan.

Siksi päädyimme lakoniseen tekstiin "blogissamme esitetyt mielipiteet ja arvioinnit ovat omiamme, emme edusta mitään tuotemerkkiä tai ravintolaa".

Hyvä kirja jos toinenkin

Vain kolmen blogitekstin jälkeen Makustelijat saivat tänään postista yllätyksenä ja pyytämättä Ilveksen rokkimenut -kirjan. Kirja on erinomainen ja ovh-hintansa arvoinen. Ostakaa se välittömästi. Kuten kuvasta näkyy, se sopii verrattomasti The Professional Chefin ja The French Laundry Cookbookin väliin.

Makustelijat

1 kommentti:

  1. Jee! Ja sitäpaitsi kirjan hankkineet saavat edelleen halvennusta Ilveksestä. (muistaakseinj) Mutta on se muutenkin miun kantaruokapaikka. :)

    VastaaPoista