tiistai 29. lokakuuta 2013

Makustelijoiden helpot ja nopeat: ”Henri Alénin munakas” (eli munakas)


Muutaman viime päivän ruokaintoilu somen Twitter-osastolla on koskenut ”Henri Alénin munakasta”. Kyseessä kyseessä on ihan perinteinen ammattilaisten perusmunakkaan resepti, jonka keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alén esitteli muutamalla twiitillä. Alén kiittelee munamaakarin taidoistaan opettajaansa Markus Maulavirtaa.


Tässä jotakuinkin onnistunut mukailu ”Henri Alénin munakkaasta”. Ok, ei ehkä ihan ”kuohkea kuin soufflé, kiiltävä ja kostea”.


Ja pakko se on tunnustaa: ei onnistunut ensimmäisellä kerralla. Tässä epäonnistunut ”Henri Alénin munakas”. Syytän liian laajaa pannua, en miestä...



Tero

2 kommenttia:

  1. Ei syynä ole liian laaja pannu, vaan sä sekoitit viis sekuntia liian pitkään. Se eheytyy vain niin kauan, kuin siinä on juoksevaa massaa.

    VastaaPoista
  2. Juuri näin. Yritin sysätä syytä viattoman hiiliteräspannun päälle...

    Tero

    VastaaPoista