Makustelijat
lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kepeät mullat, Anthony Bourdain

›
Makustelijat palaa hetkeksi talviunilta suru-uutisen vuoksi. Anthony Bourdain on kuollut. Olen seurannut Anthony Bourdainin tekemisiä ...
torstai 30. heinäkuuta 2015

Uppopaistetut kikherneet, herkkua!

›
Saimme pari viikkoa sitten New Yorkissa  Gabrielle Hamiltonin Prune -ravintolassa alkunaposteltavaksi pienen kupillisen uppopaistettuja ki...
6 kommenttia:
sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Emma-gaala 2015: Fiiniä joukkoruokailua 3

›
Osallistuin perjantaina ensimmäistä kertaa Emma -gaalaan . Jussi -gaalaan olen osallistunut useita kertoja, joten vertailua ei voinut vältt...
maanantai 2. helmikuuta 2015

Jussit 2015: Fiiniä joukkoruokailua 2

›
Osallistuin eilen illalla satojen ihmisten joukkoruokailuun Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Tänä vuonna Jussi-gaalan...
sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Hunajamelonipasta – niin hyvää!

›
Hunajamelonipasta. Parmesaanin suolaisuus ja hunajamelonin makeus yhdistyy ihastuttavalla tavalla hunajamelonipastassa. Hunajamelonipast...
4 kommenttia:
sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Arepa-leipäset Etelä-Ameriikan malliin

›
#arepa #vege Kun tortillojen tekemisestä on meillä nyt niin kovin innostuttu, niin tulipa tuossa katsottua millä muilla tavoilla esiky...
4 kommenttia:
sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kielen täydeltä täytettä tacoihin

›
Kieli on mahtava raaka-aine ja painekattila on verraton väline pitkän keittoajan vaativan naudankielen keittämiseen. Kun vihdoinkin pää...
4 kommenttia:
keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lihattoman lokakuun reseptejä

›
Perinteinen – toinen kerta on jo perinteen merkki – Docventuresin lihaton lokakuu käynnistyi tänään. Lihattomaan lokakuuhun osallistujien...
tiistai 16. syyskuuta 2014

Raakamakkarapasta – se hieman parempi makkarakastike pastalle

›
Raakamakkara kellii persiljapedillä. Jääkaapissa oli sienikastikkeen tekemisestä ylijäänyttä kermaa, Wotkin'sin raakamakkaraa – ja ...
keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Sous vide -sisäfileepihvi hevosesta

›
Aina välillä tekee mieli hyvää pihviä. Hevosen liha on erityisen hyvää pihvilihaa. Hakkaraiselta Hakaniemen kauppahallista löytyi tällä...
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.