tag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post5731653729198883427..comments2023-11-04T10:52:58.909+02:00Comments on Makustelijat: Lähiruokaprojekti: "Merihaan lehtokotiloista escargotiksi"Makustelijathttp://www.blogger.com/profile/08605089891576464578noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-79824896406619807082013-08-02T12:44:57.233+03:002013-08-02T12:44:57.233+03:00Voi olla, että tämä projekti on niin voimia vievää...Voi olla, että tämä projekti on niin voimia vievää ja poikkeuksellinen meidän arjessamme, että teemme nilviäiset ihan vain valkopipulivoilla :)<br /><br />Yllättävän työlästä on putsata joka päivä etanat ja niiden koti. Kovia sotkemaan ovat kotilot. Sitkasta kakkaa....<br /><br />TeroMakustelijathttps://www.blogger.com/profile/08605089891576464578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-64089469853383713172013-08-02T01:08:44.408+03:002013-08-02T01:08:44.408+03:00Aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, ...Aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, jännityksellä odotan kulinaarista loppuratkaisua! Täällä reissun päällä Alsacessa on etanoita Tarte Flamben päällä, perinteisesti valkosipulissa, erilaisissa kastikkeissa ja voitaikinatorttusten sisällä kastikkeen ympäröimänä. Voisi vielä maistaa jotain muuta uutta tapaa...Patahttp://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-78649490974217612312013-07-31T22:55:49.922+03:002013-07-31T22:55:49.922+03:00Tervetuloa seuraamaan :)
Tero
Tervetuloa seuraamaan :)<br />Tero<br />Makustelijathttps://www.blogger.com/profile/08605089891576464578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-85298506866226703902013-07-31T18:17:27.691+03:002013-07-31T18:17:27.691+03:00Tätä projektia pitää jäädä seuraamaan :DTätä projektia pitää jäädä seuraamaan :DTuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.com