tag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post2047136825657163792..comments2023-11-04T10:52:58.909+02:00Comments on Makustelijat: Nyhtöpossua eli pulled pork painekattilassaMakustelijathttp://www.blogger.com/profile/08605089891576464578noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-63145414094833795442023-11-04T10:52:58.909+02:002023-11-04T10:52:58.909+02:00Elä suotta pelkää
Paras kattila ikinä. En vaihtais...Elä suotta pelkää<br />Paras kattila ikinä. En vaihtaisi pois ikinä. Pitkän kypsymiajan vaativa liha valmistuu todella pian ja säästää sähköäkin. Mahdottoman ihana vekotin. Äitini osti minulle teräskattilaan Tefal-merkkiseen ja on edelleenkin kuin uusi ( 20v)<br />Kokeile vain reippaasti ilman pelkoa.<br />anjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-90601214387938498342013-08-22T18:14:28.944+03:002013-08-22T18:14:28.944+03:00Suotta pelkäät :) Teräksiset painekattilat ovat er...Suotta pelkäät :) Teräksiset painekattilat ovat erittäin luotettavia kestävyyden suhteen ja niissä on nykyisin useita turvaominaisuuksia. Suosittelen sveitsiläistä Kuhn Rikon -merkkiä.<br /><br />Viime aikoina on kuultu uutisia aivan uudenlaisista "painekattilavaaroista"... http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288586759926.html<br /><br />TeroMakustelijathttps://www.blogger.com/profile/08605089891576464578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-26282245720046605932013-08-22T11:47:11.740+03:002013-08-22T11:47:11.740+03:00Minun on tunnustettava, että olisin kiinnostunut p...Minun on tunnustettava, että olisin kiinnostunut painekattilan käyttämisestä, mutta sitäkin enemmän ajatus siitä pelottaa. En osaa edes sanoa miksi. Varmaan luulen, että räjäyttäisin sillä keittiöni taivaan tuuliin. Ei siinä varmaan niin voi käydä, mutta tieto puuttuu ja siksi uskallus :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-37504735204410159032013-08-21T23:58:20.387+03:002013-08-21T23:58:20.387+03:00Painekattila on kyllä turhan unohdettu vehje. Sill...Painekattila on kyllä turhan unohdettu vehje. Sillä saa aivan loistavat liemet ja kaiken kypsäksi. Kovin hienovarainen laite se ei tietenkään ole. Sellainen keittiövälineiden moukari.<br /><br />TeroMakustelijathttps://www.blogger.com/profile/08605089891576464578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3442744842207943015.post-67568239772779637012013-08-21T23:24:09.644+03:002013-08-21T23:24:09.644+03:00Keittämällä ei tahdo saada lihan sisintä ydintä ku...Keittämällä ei tahdo saada lihan sisintä ydintä kunnolla kypsäksi, tai siis tässä tapauksessa lautasen-syrjällä-paloiteltavan-mureaksi. Tai saa, mutta silloin lihan uloin osa meinaa hajota atomeiksi.<br /><br />Ämöriikassa käsittääkseni pulled tuote-X grillataan sooseineen vielä kertaalleen nyhtämisen jälkeen.<br /><br />Omat keitetyt niskat olen uunittanut soosilla valellen ja lopuksi vielä grillannut epäsuoralla lämmöllä savunkehittimen kanssa (folionyyttiin leppäpurua....) siten, että liha on leikattu ristiin auki, mutta ei osiksi.<br /><br />Hyvin on kelvannut, vaikka se sisin osa vaatiikin lautasen reunaa terävämmän instrumentin.<br /><br />Ja kiitos reseptistä, kiitos myöskin painekattilan käytöstä, hieno vehje nimittäin!KHhttp://www.ruokaa-ja-muutakin.blogspot.comnoreply@blogger.com